1 Şubat 2014 Cumartesi

Blog Yazmak Nasıl Para Kazandırır?




Blog yazmak nasıl para kazandırır? sorusuna detaylı cevap bulabileceğiniz ve bloglarınızdan para kazanmayı öğreneceğiniz bilgiler.

Bugün ki pek çok bloga baktığımızda pek çok blogun trend olduğunu ve bloglarından kazanç sağladığını görebilirsiniz.Türkiye için diyemem ama.Amerika olabilir.

Blog yazarak para kazanmak,Amerika'da bir meslek halini aldı başını gidiyor ve geçimini bununla sağlayanların sayısı hayli fazla.

Türkiye'ye de ise blog yazarlığı yapmak bir hobi olarak görülüyor.Aslında hobi olarak görülmesinin nedeni insanların bloglarından nasıl para kazanılacağını bilmemesidir.Bilenlerde yanlış yollarla kazandığında sitem ederler.

Bloguna emek ve zaman harcayanlar,her zaman kazanırlar.Öyle blogger blogları gördüm ki ben adamlar site gibi tasarlamış ve kazanç sağlıyorlar.Ücretli yada ücretsiz fark etmez.

Blog kurmak son derece basittir.Dileyenler buraya tıklayarak öğrenebilirler.

Blog yazarak para kazanmak isteyenler şu yollardan kazanabilirler.

-Adsense reklamlarını bloglarına ekleyerek
-2.EL ürün satarak
-Reklam alarak
-Satış Ortaklığı yaparak

bloglarınızdan ek gelir sağlayabilirsiniz.

Satış ortaklığını bloğunuza kombine ettikten sonra artık blogunuz sizin için Atmdir.En kazançlı yöntem ve bende yapıyorum.

Ve en önemli nokta özgün içerik.

Blogunuzdaki yazılar hiç bir yerde olmayacak.Sadece sizin yazınız olacak.Başka türü yaparsınız,Google arama motoru blogunuzu yamulturr.

Ciddi bir şekide blog yazarak para kazanmak istiyorsanız,satış ortaklığını yapmanızı tavsiye ederim.Satış ortaklığı yaparak bloglarınızdan para kazanabilirsiniz.

Hemen blog kurup satış ortaklığını yapmayı düşünüyorsanız,satış ortaklığı yapmak için ürünlere ihtiyaç duyacaksınız.Pek çok satış ortaklığı ağında bu ürünler mevcut.

Sizlere benimde çalıştığım satış ortaklığı ağı olan Xticareti öneririm.Xticaretteki ürünleri blog yazarak para kazanabilirsiniz.

Satış ortaklığı ağı nedir?

Satış ortaklığı ağı,satış ortaklığı yapmak için,satış ortaklarına ve ürün sahiplerine kazandıran bir e-ticaret sitesidir.

Xticareti ön plana koydum.Çünkü bu site satış ortaklığı sektöründe ismini duyurmuş ve kazandırmaya devam eden lideraffiliate marketing sitesidir.

Satış ortaklığı yaptığınızda,mümkünse blogunuzu güncel tutun.Eğer satış ortaklığında yeni olanlar varsa,Goomasslatanışmalarını tavsiye ederim.Çünkü satış ortaklığını yapmış olan,uzman ekiplerden en önemli stratejileri öğreneceksiniz.Goomassta içerik özgünleştirme konusundaki stratejileri uygulayıp,rakiplerinizi(sadece bu işi siz yapmıyorsunuz) geçerek,blog yazarlığı yaparak para kazanmanın gerçekliğini görün ve buraya gelip bana teşekkür edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder