4 Şubat 2014 Salı

Myiyo Anket Doldurararak para kazanabilirsiniz

Puanlarımın para değeri ne kadardır?

Myiyo araştırma şirketinde 1.000 puan 1 Euro değerindedir. TL değeri Euro ve para birimi arasındaki geçerli kur üzerinden hesaplayabilirsiniz.

Ankete katıldığım halde neden para ödenmedi?

Myiyo’da bir anketten para kazanabilmek için anketi başarı ile tamamlamanız gerekmektedir. Bazen anket esnasında reddedilebilirsiniz. Örneğin hedef kitleye uymadığınızda. Çok hızlı yanıtlar veya mantıksız yanıtlar verdiğinizde. 

Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın anketlerinden de kazanın.

Arkadaşlarınızı yada mail listenize e-posta ile davetiye göndermek istiyorsanız “Topluluk” altmenüsünde “Arkadaş bul” bölümüne tıklayarak formu doldurun. Ayrıca arkadaşlarınıza “Anketler” bölümünden kişisel Reklam-bağlantınızı vererek ödül olarak en az bir ankete katılan her yeni üye için 500 puan kazanabiliyorsunuz. Kısacası hem anket doldurarak, hemde davet ettiğiniz kişilerden kazanç elde etmeniz mümkündür.

Ödeme alırken herhangi bir masrafım olacak mı?

Hayır, ödeme yapılırken para transferi (paypal,eft veya havale masrafları) maliyetlerini tamamen myiyo karşılıyor.

Üyeğiniz sizin açınızdan herhangi bir yükümlülük gerektirmez. Anketlere katılma zamanını siz belirlersiniz ve ne zaman isterseniz profilinizi silebilirsiniz.

Kaç hesaba sahip olabilirim?

Bir ankete aynı kişinin birden fazla katılmasını önlemek adına, myiyo’da sadece tek bir hesap açabilirsiniz. Çoklu hesaplar dolandırıcılık diye anlaşılabilir ve hesabınız kapatılabilir. 

Hangi konular hakkında anketler gönderiliyor?

Anketlerin konuları birbirinden çok farklı olabilir. Ürün ve hizmetler konusunda geniş bir yelpazede anketler gönderiliyor. Örneğin hükümet, siyaset, eğlence, spor, araba, tatil gibi anketler.

Anketler uzunluğu ne kadar?

Yaklaşık bir anket 20 soru içerir ve ortalama 12 dakika sürer. 20 dakikadan daha az yada daha fazla süren anketlerde çıkacaktır. Uzun süren bazı anketlerin yarısında ara vererek daha sonra yeniden devam edebilirsiniz.

PayPal ile ödeme

20.000 Puan itibaren puanlarını nakite çevirme şansına sahipsin.
Bize PayPal hesabındaki e-posta adresini bildir ve gelecek ayın başında para hesabına gelsin.

Anketlerde başarılı bir katılım (Anket başı puan)
Profil anketini eksiksiz girilmesi durumunda (500 puan)
E-posta adresinizi onaylama durumunda (100 puan)
Yeni üye tavsiyesi durumunda (500 puan yeni ve aktif bir üye başına)

Deutsch English Français Españo lPortuguês Italiano Polski Pусский Türkçe

Uluslararası bir firmadır güvenilirdir. Üye Olun Profilinizi tamamlayın ve e-postanızı doğrulayın zaten 600 puan TIKLA ÜYE OL

1 yorum: