1 Şubat 2014 Cumartesi

Sadece yazı yazarak geçimini sağlayanlar var


Sıcak para kazanmak istiyor musun? Eğer istiyorsan,yazı yazarak para kazanmak tam sana göredir.Yazı yazarak para kazanmak hakkında uzun bir yazı yazdım.

Yazı yazarak para kazanma işinde,cebinize küçükte olsa bir şeyler giriyor.Ben de bizzat yazı yazarak para kazananlar arasındayım.En azından hafta sonları piknik yapmak için cebime bir şeyler giriyor.Neyse,yazı yazarak para kazanma işinden kesinlikle sende kazanacaksın.Her hangi bir zorluğu yok bu işin.Bu işi nasıl yapacağını merak ediyorsun,değil mi?Bu yazımda anlatacağım.


İnsanlar tarafından bu kadar yoğun olarak kullanılan internette,her gün internetten para kazanmayla ilgili araştırmalar yapılıyor.Bu kazançların içinde değişik metotlar olduğu gibi,yazdığın yazılara ücret ödeyen web siteleri de piyasada vardır.Dilediğin her alanda yazılar yazarak kazanç sağlayabilirsin.Müşterin seni bekliyor.Artık günümüzde birkaç web site sahipleri editör çalıştırmıyor.Onun yerine evinden oturarak yazı yazan editörleri tercih ediyorlar.Neden mi? Çünkü sigorta,yemek vs,maaş gibi durumlar,web site sahiplerine büyük masraf çıkarıyor.Boş zamanını değerlendirerek,evinde oturarak para kazanabilirsin.Sermayesiz gerçekleştireceğin yazı yazarak para kazanma işi,yalnızca bilgi ve emeğe dayalıdır.Sana bir maliyeti olmaz.Dilersen 1 yada 2 saat,dilersen tüm gün bu işi yapabilirsin.Kısacası boş vakitlerini bu işle geçirebilirsin.İş yerinde günü nasıl geçireceğini bilmeyen kişiler yahut da ev hanımları boş vakitlerini nakite çevirebilirler.

Yarım saat hazırladığın bir yazıyı 7 ile 10 tl arasında satarak,para kazanabilirsin.Tam zamanlı yaparsan,normal çalışandan daha fazla kazanabilirsin.Türkçe olarak yazacağın yazılarından kazanabilirsin.Eğer yabancı dilin iyiyse,ingilizce makaleler yazar,yüksek fiyata satabilirsin.İngilizce makaleler daha pahalıdır.Benimde yapmış olduğum makale yazarlığını sende yapabilirsin.

Müşteriler senden,yazılacak konuyu söyleyecek ve sende istenilen konuda özgün makale yazacaksoın.Yazdığın makalelerin kaç tane kelimeden olduğunu hesaplayarak,ücretlendirmeyi kendin yapacaksın.Genellikle piyasada kelime başı 0,15 tldir.Bunu müşteriye söylemeni tavsiye ederim.Müşteri bulamama gibi bir sıkıntın olmayacak,emin ol! Makale yazarlığı sektüründe çok büyük bir açıklık var.

İnternet ortamında milyarlarca web sitesi var.Bununla beraber milyonlarca internet kullanıcısı da arama motorlarından yararlanarak,her hangi bir şeyler arıyor ve kendisiyle ilgili olan arama sonuçlarında,en iyi makaleye ulaşmak istiyor.Web site sahipleri,kullanıcının aradığı makaleleri üretmesi için,ancak makale yazarlarıyla bu işi yapabilir.bu da yazı yazarak para kazanmak isteyenler için,müthiş bir fırsattır.

Yalnızca makale yazarak seri bir biçimde sıcak para elde etmek istiyorsan,makale yazarlığını kaçırma derim.


Makale yazarı olmak istiyorsan,herhangi bir deneyimin olması şart koşulmaz.Yalnızca kalemin iyi olsun yeterli olacaktır.Dilersen,kendini yalnızca bir konuya odaklayarak,o konu hakkında makaleler yazabilirsin.Tavsiye edilir.Genellikle ben sağlık,eğitim ve internetten kazançlarla ilgili makaleler üretirim.Şu anda okuduğun makale de internetten kazançla ilgili makaledir.Bu makalemi satmadım,burada yayınladım.İstesem satardım ama ziyaretçilerin bana ulaşması için siteme koydum.Bu okduğun makale tahmini olarak 10 TL felan tutar,çünkü 500 kelimeye yakın kelimeden oluşur.

*Anlaştığın bir web site sahibiyle,daimi olarak makale yaz ve kazanç sağla

*Belli bir konuda 20 yada 30 makale oluştur,sonra makale alan sitelerde,ilan açarak sat.

*Ya da makalelerini satmadan,web sitende yayınlayabilirsin.Bunun sonucunda ziyaretçi trafiğiyle de kazanç sağlayabilirsin ya da makalelerinde satış ortaklığı yapabilirsin.



*Makale yazmayı,bıraktığın anda kazancında biter.

*Piyasada senden ucuz makale almak isteyebilirler bu senin moralini bozabilir.Onun için piyasa fiyatının altında ücretle çalışma.

*Bilmediğin alanlarda uzun bir araştırma yapman gerekebilir.

*Bazı web site sahipleri,sana aylık olarak ücret ödemeyi isterler.Bu da seni bu işten soğutabilir.Sana sıcak para lazım.Onun için,ödemeyi günlük olarak almaya çalış

*İlk başlarda makale alım satım sitelerinde,güvenirlik kazanmak için ucuz fiyata verebilirsin ama bu kalıcı değildir.Güvenirliğini ispatladığın zaman ise fiyatı yükseltebilirsin.

Kısacası pek fazla dezavantaj göremedim,ama yukarıdaki anlattıklarıma uymaya çalış

Herkes makale yazarak para kazanabilir.Mesala kişişel gelişim yada çocuk gelişimiyle alakalı makale yazan ev hanımları,bu işten ciddi bir gelir elde edebilirler.Yahut da birden çok makale üreterek,türlü makale sitelerinde yazarlık yapabilirsin.Web site sahiplerinin üretmekte zorlandığı makaleleri üreterek,web site sahiplerine hem yardın edersin hem de kazanç sağlarsın.Kahveni alarak,dizüstü bilgisayarının başında makale yazarlığı yapmak benim en çok sevdiğim kazanç metotudur.Makale yazarlığı yapmak için,ishtisas yahut da ad gibi faktörler şart koşulmuyor.

Paranı nasıl tahsil edeceğin,müşteri kitlesini nasıl kazanacağın,kısacası makale yazarlığı hakkında bilgiler almak için yazı yazarak para kazanma eğitimi bağlantısına tıkla ve ilk önce bir eğitim al.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder