3 Şubat 2014 Pazartesi

İnternetten Para Kazanmaya Nereden Başlanmalı

Bundan önceki yazımda internetten para kazanma hakkında genel olarak bilgi vermiştim. Bu yazımda ise internetten para kazanmaya nereden ve nasıl başlayacağınızı anlatmak istiyorum.

Öncelikle: İnternetten Kimler Para Kazanabilir?

Çoğu blog yazarı bu soru sorulduğunda internetten herkes para kazanabilir cevabını veriyor. Fakat benim bu konudaki cevabım: “İnternetten bilgisayar ve internet hakkında temel bilgiye sahip olan kişiler para kazanabilir” olacaktır. Çünkü hâlâ internetten dosya indirmeyi, sanal ağları kullanmayı hatta googleda arama yapmayı bilmeyen insanlar var. Bu kişilerin internetten para kazanmaya başlamadan önce bilgisayar ve internetten hakkında temel bir eğitim almaları gerekiyor.

İnternetten Ne Kadar Para Kazanırım?

İnternetten ne kadar para kazanacağınız tamamıyla sizinle ilgilidir. Siz bu işe ne kadar emek verirseniz, ne kadar çok çalışırsanız, ne kadar ciddiye alırsanız ve bu konuda kendinizi ne kadar çok geliştirirseniz kazancınız da aynı oranda artacaktır. Eğer bu işe gerçekten değer verip, zaman ayırırsanız sadece bu işten 2-3 aileyi geçindirebilecek kadar para kazanabilirsiniz.

Hiç Çalışmadan Para Kazanabilir Miyim ?

Bu işte hiç çalışmadan para kazanabilme seviyesine gelene kadar ciddi ve düzenli olarak çalışmanız gerekir. Örnek verecek olursak; Kendinize bir blog açarsınız, her gün özgün yazılar yazarsınız, sitenizin tanınması için gerekenleri yaparsınız, bütün bunları yaptıktan sonra kazancınız otomatikleşecektir ve hiç çalışmasanız bile para kazanabileceksinizdir. Başka türlü yani hiç emek harcamadan para kazanmanız olanaksızdır diyebiliriz.

Kesin Kazanabilir Miyim?
Bu soruya “internetten kesin para kazanılır” cevabını verebilirim. Fakat internetten para kazanmak için yeterince çalışmanız gerekiyor. Eğer siz çalışmazsanız ve bu işi önemsemezseniz dolayısıyla da para kazanamazsınız. Unutmayın! kimse kimseye oturduğu yerde para vermez!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder